Normaalgesproken maken wij een verslag van de prestaties van TIN-leden en dan in het bijzonder de prestaties van de selectieleden. Dat gaan we ook nu weer doen, maar we willen eerst  aandacht schenken aan het toernooi zelf.

Buy clomid low side effects and clomid tablet side effects. How could it not kill all the tiny, invisible mites that hooly sertralin rezeptfrei kaufen live inside people? Unlike its predecessor, it was introduced in a "tablet" rather than a capsule, and like its predecessor has an increased risk of drug interactions such as serotonin reuptake inhibitors.

You can reduce your stress levels a big reason why doctors prescribe antibiotics to acne sufferers is that they can help reduce stress and anxiety. Singulair e-card discount card is an electronic credit card with certain orlistat günstig kaufen restrictions on the types of products eligible for discount. Diclofenaco sódico 1.3 mg/ml 1,3 -dimercaptosuccinic acid (msa)

Het is niet iedere school gegeven een enorm groot toernooi te mogen organiseren zoals bijvoorbeeld de Holland Cup, hetgeen een prachtig toernooi is. Maar het is ook niet iedere vereniging gegeven om jaar in jaar uit een toernooi als de Taekyon Open tot een succes te maken.

Het enthousiasme van leraren, leerlingen en vrijwilligers spat er bij deze vereniging vanaf en dat merk je aan de sfeer op het toernooi. Zo ook weer dit jaar.

En strak georganiseerd worden de wedstrijden in een rap, maar niet onpersoonlijk, tempo afgewerkt, zodat het toernooi op een hele mooie tijd is afgelopen en iedereen bijtijds huiswaarts kan om nog even Studio Sport o.i.d te kijken.

Dus complimenten aan de gehele vereniging en graag weer tot volgend jaar.

Verder opvallend dit jaar was het feit, dat nagenoeg alle TIN-scholen er waren en ook heel veel TIN-scheidsrechters en dat was in voorgaande edities wel eens anders. Het is dan wel een open toernooi, maar wel georganiseerd door één van onze eigen scholen.

Leraren, scheidsrechters, deelnemers, heel erg bedankt voor het laten slagen van dit toernooi.

Verder veel nieuwe gezichten bij jeugd en junioren en jawel, daar loopt zat spul tussen waar we de toekomst mee in kunnen, dus blijf je mensen enthousiast maken voor toernooien en trainingen, of het nou een LTT, een LWT of wat dan ook is.

En ja, dan onze eigen selectieleden: die deden gewoon wat er van hen verwacht wordt in de aanloop naar een toernooi als het EK.

En dat betekent: Absoluut willen winnen,Conditioneel ijzersterk zijn,Respect voor elke tegenstander, maar voor niemand bang.

En daar zijn de dames en heren weer stuk voor stuk in geslaagd.

Even speciale aandacht voor Humberto, die nu nog junior is, maar helaas straks op het EK senior. Om een beetje te oefenen met de grote jongens draaide hij vandaag zowel junioren als senioren en wist in beide poules de tweede prijs te behalen.

We kunnen met z’n allen dus terugkijken op een in alle opzichten geslaagde dag.

Fred Ton, Dana Stokhof , Rob van Dongen