Op 4 maart is er in Middelburg door een aantal TIN-scholen deelgenomen aan de Open Zeeuwse Kampioenschappen, een jaarlijks druk bezocht en goed georganiseerd toernooi. Op de tiende editie van dit toernooi waren aanwezig:

Chung Mu, Ped’s Gym, Taekyon Berghem, Budoclub Voorburg en Gae-Baek.
Zoals te doen gebruikelijk zijn verenigingen verplicht hun scheidsrechters mee te nemen en die waren dan ook prominent aanwezig. Joop, Rory, Simon, Erik, Jeroen en Boike, nogmaals bedankt voor jullie medewerking en complimenten voor het door jullie vertoonde niveau.
Tevens was bijna de gehele selectie aanwezig, aangezien dit toernooi door de bondstrainers verplicht was gesteld als voorbereiding voor het EK in Bulgarije. Eliza moest helaas afzeggen i.v.m. ziekte.
Voor mensen die dit toernooi nog nooit bezocht hebben even ter verduidelijking: hier komen de toppers van alle bonden in Nederland, terwijl ook ITF België aanwezig was.
Des te mooier de resultaten van onze deelnemers, want elk selectielid is (en vaak in grote poules) in de prijzen gevallen. Je moet blij zijn met elke behaalde prijs, maar een prijs, behaald op de Open Zeeuwse, getuigt van grote klasse en is een flinke opsteker op weg naar het EK.

De resultaten:

[imageeffect type=”shadowreflectlightbox” align=”alignright” width=”250″ height=”372″ shadow=”shadow-medium” alt=”” url=”http://taekwondo-international.nl/wp-content/uploads/2012/03/DSC_2909.jpg” ] Mike Bloks 3e met sparren.
Ken Dekkers 1e met sparren, 2de met special techniques
Huberto v.d. Wetering 2e met sparren
Hendry Bloks 1e met sparren.
Joost v.d. Pol 3e met sparren
Roy den Hollander 3e met special techniques en 2de met tuls
Kim Huijbrechts 3e met sparren.

Allen, en daarmee bedoel ik uiteraard ook de overige TIN-leden, van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten en namens de aanwezige coaches bedankt voor jullie inzet en perfecte gedrag op en om de wedstrijdvlakken.
Wij als bondstrainers hebben genoten van de onderlinge sfeer en het elkaar steunen, oppeppen dan wel opbeuren. Taekwon-do is wel degelijk een teamsport.

Fred Ton
Dana Stokhof
Rob van Dongen