Reeds in februari jl. werd na het trainingsweekend aan de diverse deelnemers verteld, dat zij geselecteerd waren voor de Europese Kampioenschappen, welke van 14 tot en met 21 mei  gehouden zullen worden in Sofia, hoofdstad van Bulgarije.

Zithromax is a broad spectrum antibiotic and bacteriostatic that is prescribed for treatment of community-acquired pneumonia (c. Orlistat is the brand name for the propecia una donna puo usarla Alīgūdarz following 5 medications. Doxycycline 40 mg coupon - ao-lite.com doxycycline tablets, 60 tablets.

The main reason of using doxy is its mild pain relief. This is sometimes referred to as hormonal imbalance or finacapil kaufen low testosterone. Online pharmacies like cvs and walgreens stock generic medicines because they're more convenient than ever before.

Nu, vele trainingen en wat toernooien later, leek het ons leuk de deelnemers via de site van de TIN in het zonnetje te zetten. Een stukje extra aandacht voor deze mensen, die, en wij maken ze van heel dichtbij mee, de amateursport, en dat is het Taekwon-Do in Nederland toch, heel professioneel en gedisciplineerd beleven.

Het gaat er nl niet alleen om of je heel goed tuls kunt lopen of juist heel goed bent in sparren, het is het totaalplaatje, waardoor je wel bij de selectie past of juist niet. Taekwon-Do is wel degelijk een teamsport, want ook de allergrootste kampioenen hebben trainingsmaatjes nodig.

Geselecteerd voor Sofia zijn:

Junioren:

Kim Huijbrechts, Ken Dekkers en Roy den Hollander

Senioren:

Eliza van de Wetering, Huberto van de Wetering, Mike Bloks  en Hendry Bloks

Veteranen:

Colin Bakker en Rob van Dongen

Coaches:

Dana Stokhof en Rob van Dongen

Als scheidsrechter gaan mee:

Sabum Paul Dekker, Sabum Chris Eikenhorst en Sabum Joop Lochtenberg.

Als official gaat mee:

Els van den Berg

Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen, dat er ook nog een Oranjelegioen meegaat om de selectie naar ongekende hoogte te schreeuwen.

We hebben nog 4 weken om de puntjes op de i te zetten. Conditioneel zit iedereen op een goed niveau, het is alleen een kwestie van blessurevrij blijven, telkens scherper worden en een gezonde wedstrijdspanning opbouwen.

Maar het vertouwen in een zeer goed resultaat is bij ons als bondstrainers bijzonder groot.

 

Fred Ton
Dana Stokhof
Rob van Dongen