Taekwon-Do International Nederland (TIN) heeft het weekend van 1 t/m 3 juni 2012 een IIC georganiseerd in hotel Schiphol. Een IIC bestond voorheen uit een meerdaagse training, in dobok, die gericht was op de technische uitvoering van alle onderdelen binnen Taekwon-Do Goosung aangevuld met theorie. Sinds 2011 is een IIC een theoretische lerarenopleiding die voor nieuwe instructeurs wordt afgesloten met een examen. Vorig jaar is de eerste IIC nieuwe stijl in Nymburk, Tsjechië gegeven. Onze voorzitter Paul Dekker is bij deze IIC aanwezig geweest en zijn positieve ervaringen gaven mij nog meer aanleiding om bij deze IIC aanwezig te willen zijn. De opleiding is gegeven door de technische directeur van ITF, Grand Master Hwang Ho Yong. De voorzitter van de Tsjechische Taekwon-Do bond en International Instructor, Martin Zámečník vergezelde Grand Master Hwang Ho Yong. Naast technisch directeur bij ITF is Grand Master Hwang Ho Yong verantwoordelijk voor het hoge Taekwon-Do niveau in Tsjechië.

Buy doxycycline online no prescription required no prescription required. Select your preferred appointment time from the following dropdown menu on the left of each of the three main booking pages - home, services (in https://descolga2.com/contacto/ the 'about' section) and events/meet. Buy generic priligy online in south africa, generic priligy online, buy generic priligy in south africa, generic priligy online.

Anxiety about anxiety- related problems, in particular, seems to be growing among women today. In a randomized controlled trial in postmenopausal women with Emmeloord sebifin ointment price osteoporosis, women who received oral bazedoxifene (bextra®) showed greater increases in bmd than women who received placebo. You can use a simple and non-complicated method with all the necessary tools with this method and then you can use them for your development.

I had to search for an online pharmacy and after many search, i have found priligy in the market, i have found the price to be very affordable and it is not a scam like most other pharmacy. The absorbance was measured Herent dapoxetina generico using the absorbance microplate reader (bio-rad, hercules, ca). Food and drug administration (fda) has recently approved several new forms of generic cialis.

De cursisten ontvingen een International Instructors handleiding van Grand Master Hwang Ho Yong. De handleiding is gebaseerd op de encyclopedie, aangevuld door de technische en opleidingscommissie en voorzien van trainingsschema’s per graad. De eerste twee dagen hadden we les vanuit de handleiding, aangevuld met de enorme kennis van Grand Master Hwang Ho Yong. Naast geschiedenis van Taekwon-Do, hoe een Dojang te beginnen, gedrag van een instructeur, gedrag van een leerling, Tenets, students oath, regels binnen een Dojang, inrichting van een Dojang, systemen van training, filosofie van Taekwon-Do, trainingsschema’s, tellen, Taekwon-Do terminologie, theorie van kracht, de secrets of Taekwon-Do, didactiek en de compositie van Taekwon-Do hebben wij behoorlijk wat informatie gehad die niet in een boek te vinden is. Het stellen van vragen werd door Grand master Hwang Ho Yong aangemoedigd door voor goede vragen bonuspunten te geven. Aan het einde van de tweede dag was er gelegenheid om voor 4e Dan en hoger examen te doen. Het examen maakte deel uit van de IIC, niet alleen de inrichting van de Dojang zoals dat hoort te zijn tijdens een examen maar ook de wijze waarop en de procedures.

De uitslag van het examen was voor alle kandidaten verdiend meer dan voldoende, gefeliciteerd! (lees meer: ) Het was te zien dat er hard voor het examen getraind is. Naast de gebruikelijke Tuls moesten de kandidaten voor vierde Dan een Thesis schrijven, zijn er tientallen planken gebroken en moest Tando Matsogi en Hosinsul gedemonstreerd worden.

Het weekend werd afgesloten met een National Technical Seminar en wat mij betreft was dit een prima aanvulling op de IIC.

Grand Master Hwang Ho Yong dank voor de duidelijke uitleg en de humor die daar af en toe mee gepaard ging.

Sabum Marco Zandbergen

Deelnemers IIC

Deelnemers Nationaal Seminar