Coachverslag trainingsweekend 4 t/m 6 februari 2011 te Veldhoven

By blocking the parasite's metabolism, blocking the nerve transmission, It is Choa Saidān Shāh used to treat acute and chronic infections caused by the viruses. To determine whether you need doxycycline doxycycline,

Your doctor or pharmacist can also suggest other options to you to try. Chelation has already been attributed to clomifen shop apotheke Kotlas other mechanisms such as. Doxycycline hyclate in pregnancy, and it was first used in the treatment of women’s genital infections.

Het afgelopen weekend stond een trainingsweekend gepland, dat deel uitmaakte van de voorbereiding op het EK te Estland. De inschrijving was open en gelukkig hebben veel TIN-leden gehoor gegeven aan de uitnodiging. De trainingen werden verzorgd door de drie bondstrainers met daarnaast gasttrainers van diverse komaf.

Nadat een ieder veilig aangekomen was ondanks het stormachtige weer, files en uitvallende treinen, werden de kamers ingedeeld. Denk hierbij niet aan ruim bemeten kamers met kingsize bedden, nee, op een trainingskamp gaan we terug naar Spartaanse soberheid. Dus kleine kamertjes met stapelbedden, enkel glas en snurkende slapies. Maar erg gezellig en daar gaat het om.

De eerste training stond op vrijdagavond op het rooster en de lat werd gelijk hoog gelegd door een pittige warming-up, gevolgd door wat oefeningen met partner, aangezien we op dat moment nog niet voldoende trapkussens hadden. Door de hoge luchtvochtigheid in de zaal, werd de vloer op een gegeven moment zo glad, dat het niet verantwoord was om door te gaan en daar was niet iedereen rouwig om. Toen we klaar stonden om af te groeten kwam er alsnog een stapel trapkussens binnen. Het was Simon, die het te-laat-komen inmiddels tot een kunst verheven heeft.Na een heerlijke douche verzamelden we ons in de kantine om daar nog gezellig wat te kletsen, te kaarten, een bakkie te doen en om pizza te bestellen. En vooral dat laatste viel bij iedereen erg goed.

De volgende morgen denderde de wekker van vlees en bloed door de gang om iedereen om 07.00 uur uit zijn of haar mandje te krijgen en dat lukt hem zeer goed. Erik maakte genoeg herrie om ook de rest van Veldhoven te wekken. Men had een half uur de tijd om loopkleding aan te trekken voor een bosloop van ca. 5 km. Iedereen was mooi op tijd en ook iedereen heeft volgehouden, waarbij ik vooral de kleinste deelnemers een heel groot compliment wil maken.

Vervolgens ontbijten en nadat dat ontbijt gezakt was, gingen we richting sporthal, benieuwd hoe de vloer het nu zou houden, maar doordat we de kachel ’s nachts op grillen hadden gezet, hebben we de rest van het weekend geen last meer van de gladheid gehad. Opnieuw een pittig conditioneel gedeelte en daarna spullen aantrekken.

Eerst wat combinaties en daarna flink wat partijen sparren, 5 van 2 minuten en daarna nog 5 van 1 minuut. Vervolgens nog een afvalrace, waarbij met name Joop ver wist te komen door als een F-16 op zijn tegenstanders af te vliegen. Wij als trainers waren zeer te spreken over het hoge niveau en we willen nogmaals Collin Adolfs danken, die dit weekend de perfecte sparringspartner is geweest voor onze mensen.

Na het middageten kwam Gerald Noorden, een bokstrainer, die al een paar keer een training voor ons verzorgd heeft en dus voor velen geen onbekende meer was. Weer slaagde hij er in om loeizware oefeningen te verzinnen, waarbij de benen flink aangepakt werden. Er kwam bijna geen boksen aan te pas, maar zo ongelooflijk goed voor je conditie. Hij kon helaas niet blijven om te eten.

Inmiddels was wel onze volgende gast gearriveerd, Senior Master Harkess uit Schotland, die op uitnodiging van  SabumDana een gedeelte van de training voor zijn rekening wilde nemen en dit gewoon uit vriendschap en niet als een officieel seminar. Hij deelde dus gewoon met ons zo’n klein kamertje met zo’n stapelbed, hij at gewoon lekker samen met ons een boterham, soep, macaroni en vla en vooral dat laatste vond hij erg lekker. Lijkt misschien normaal, maar dat is het absoluut niet.

Normaalgesproken worden masters en senior masters met alle egards behandeld en in een mooi hotel ondergebracht, maar hij genoot hier elke seconde van.

Na het avondeten was de beurt aan SM Harkess en hij vertelde ons, dat wij Hollanders gek op sparren zijn en dat wij daarin voor niemand onder hoeven te doen. Maar op het gebied van tuls is er nog een hoop werk te doen. Zijn les beperkte zich gewoon tot de basis, zijnde goede standen, sinewave etc. Geen hoge tuls, maar gewoon de basis, maar hij vertelde hier met zo enorm veel passie over, dat dat echt genieten was. Zeker ook voor de mensen, die de moeite hadden genomen om speciaal voor SM Harkess naar Veldhoven te komen. Sabum Peter Vergroessen, leuk dat jullie er waren.

Na deze training ging iedereen, moe maar voldaan, richting ons verblijf, maar Hendry maakte nog een persoonlijk hoogtepunt mee. Die kreeg nog een aardige privéles en volgens mij is de grijns nog niet van zijn gezicht.

De TIN zou de TIN niet zijn als het ook ’s avonds niet gezellig was. Fred had zijn jukebox bij zich en we hebben samen met SM Harkess nog tot vrij laat gezellig bij elkaar gezeten, waarbij hij de Hollandse liedjes meezong met lalalalalala.

De volgende morgen hetzelfde programma als de dag ervoor, al was Erik dit keer niet zo druk. Opnieuw hardlopen, maar de dag ervoor had toch wat slachtoffers gemaakt, waaronder Miranda met een gebroken pinkie. Ook heeft dit keer niet iedereen de 5 km gehaald, maar de selectieleden  wel en dat geeft aan dat het conditioneel erg goed zit met onze mensen.

Na een korte, maar intensieve warming-up nam SM Harkess een stuk sparring voor zijn rekening en deze man is niet alleen ongelooflijk lenig, maar ook erg rap met de vuisten. Hij benadrukte, dat je altijd scherp moet trainen voor zo’n toernooi. Lijkt logisch maar we hebben toch soms de neiging niet voluit te gaan uit angst voor blessures voor onszelf of voor onze teamgenoten.

Na het afgroeten werden de niet selectie-leden verzocht de zaal te verlaten zodat onze gast nog even met de selectie aan de slag kon met de hogere tuls. Rory, die tot dan vanwege een flinke griepaanvaal weinig reden tot lachen had, kreeg een heel mooi compliment en dat deed hem zichtbaar goed. Het was ook niet de eerste de beste, die tegen hem zei, dat zijn tul medaille-waardig was.

Nadat SM Harkess nog de lunch met ons had gedeeld, werd hij door Sabum Dana naar Schiphol gebracht.

De afsluiting van het weekend was in handen van Sabum Chris Eikenhorst. De pijp was bij de meesten aardig leeg dus was zijn workshop zelfverdediging een verademing om aan mee te doen en om naar te kijken. Na een aantal partneroefeningen mocht iedereen lekker gaan zitten om te genieten van de kunde, de passie en de humor van sabum Chris. Smullen met een grote S.

Voor de laatste keer een woordje richting de groep, voor een laatste keer afgroeten, voor de laatste keer de zaal afsluiten. Het weekend zat erop.

Nadat de paspoorten waren afgetekend en de deelnemerscertificaten waren uitgedeeld ging iedereen naar huis.

Ik reed met Ineke mee en onderweg hebben we uiteraard alleen maar over dit weekend gesproken en we waren het er eigenlijk gelijk over eens, dat dit weekend vlekkeloos is verlopen. Echt iedereen heeft superhard gewerkt en willen hierbij dan ook de complimenten geven aan alle deelnemers en hen nogmaals bedanken voor hun inzet, discipline en betrokkenheid.

Als het niveau van dit weekend ook gehaald wordt op het EK dan kan het niet anders of we komen met meerdere prijzen naar huis.

Bij deze ook nogmaals dank aan de organisatoren van dit weekend, de catering en de mensen van de muziek.

Wij hebben er in ieder geval elke minuut van genoten en vertrouwen op een topprestatie in Estland.

Sabum Dana Stokhof
Sabum  Fred Ton
Boosabum Rob van Dongen